Mos Mosh Blake Night Pant

Mos Mosh Blake Night Pant

799,96 kr.
Inkl. moms

Disse super lækre bukser fra danske Mos Mosh er både meget feminine og elegante og så føles de bare som en drøm at have på. Derudover er bukserne i en blanding af BCI Bomuld, som er mere bæredygtigt end traditionelt bomuld og genbrugs-polyamid.

Farve: Black & Grape Leaf

Fit/Størrelse: Regular fit m. smalle ben/Størrelsessvarende

Materiale: 50% BCI bomuld (Better Cotton Initiative), 46% genbrugs-polyamid, 4% elastan, Foer: 96% polyester, 4% elastan

Vask: 30 grader skåneprogram

Style: 112629

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager i nogle varianter

Mos Mosh er kendt for deres super lækre designs og ikke mindst deres tilgang til at designe tøj. Meget af deres tøj er nemlig produceret i bæredygtige materialer.

Dette gør sig også gældende for disse super lækre Blake Night bukser. De er lavet af 50% BCI bomuld (Better Cotton Initiative), som er et mere bæredygtigt alternativ. Derudover er de lavet af 46% genbrugs-polyamid og 4% elasthan.

Bukserne er designet i et regular fit med smalle ben, også kaldet tapered fit, og kan både være low og high rise waist alt efter, hvordan du bærer dem. De er designet med et anti-rynke finish, så du kan have dem på en hel dag uden, at det kan ses. Disse smukke bukser har bæltestropper, lynlås- og dobbelt knap-lukning, to skrå forlommer og to skjulte baglommer. Derudover har de slids ved buksebenets kant og et lille Mos Mosh emblem på bagsiden af bukserne. Der er desuden tilføjet rib-kant ved læggen for at give et chic, men sporty look.

Style dine Blake Night Pants med den matchende Blake Night Blazer for et fuldendt suit look eller med en casual t-shirt og sneaks. Uanset hvad du styler dem med, får du bukser, der giver dig et chic look, men med en følelse af at have komfortable sweatpants på.

80079115
0 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password