Mos Mosh Tally Care Blazer

Mos Mosh Tally Care Blazer

1.199,96 kr.
Inkl. moms

Frisk cropped blazer med ternet mønster fra Mos Mosh.

Tally Care blazeren fra Mos Mosh er et nyt frisk pust til den klassiske blazer. Blazeren er cropped og designet i en box-cut silhouette. Blazeren er udsmykket med italienske guld knapper både i fronten og på manchetten ved ærmet. Der er to sidelommer og en lille frontlomme ved brystet. Blazeren fra Mos Mosh har en rund halsudskæring med en krave der er udformet med meget spidse ender, der er en reference til 70´erne.

Tally Care blazeren kan både styles med jeans og sneakers for et tomboy look eller over en kjole for et elegant og feminint udtryk.

Farve: Toasted Coconut

Fit/Størrelse: Til den store side. Man kan med fordel gå et nummer ned i størrelse.

Materiale: Foer: 100% polyester. Yderstof: 64% poyester, 34% viskose, 2% elesthan

Vask: Rens

Stylenummer: 137980

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra Mos Mosh kommer her et nyt frisk pust til den klassiske blazer.

Tally Care blazeren er designet i en box-cut silhouette og er cropped, hvilket skaber et maskulint udtryk. Blazeren er stor i størrelsen, og du kan derfor med fordel gå en størrelse ned. Blazeren har en flot brun baggrundsfarve med et ternet print i orange, blå og hvide nuancer. Mos Mosh blazeren har tre lommer. To sidelommer og en frontlomme på højre bryst. For enden af ærmet er blazeren udsmykket med fire italienske guldknapper langs siden, samt fem store italienske guldknapper i fronten, der åbner og lukker blazeren. Ved halsudskæringen har Tally Care blazeren en spids krave, der er en reference til 70´erne.

Blazerens foer er 100% polyester i den fineste lyseblå farve, der skaber en kontrast til den brune blazer. Yderstoffet er 64% polyester, 34% viskose og 2% elesthan.

Tally Care blazeren fra Mos Mosh kan både styles med jeans og sneakers for et afslappet tomboy look eller udover en kjole for et feminint og elegant look.

80076130
1 Varer

Specifikke referencer

ean13
5711855566874
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password