Kjærulff har eksisteret som fysisk butik siden 1987 og er udsprunget af ideen om at der findes lækkert tøj til alle kvinder - uanset alder, etnicitet, kropstype og indkomst. Vi fører derfor mange forskellige mærker og har et bredt udvalg af modetøj, så der er noget for enhver smag, figur og pengepung. Hos os skal alle kunne være med – det er en af kerneværdierne og dét, der gør os til et hyggeligt sted at shoppe – uanset om du er kunde i vores fysiske butik eller her på webshoppen.

Vi prioriterer den gode personlige service højst af alt og sætter en ære i at hjælpe vores kunder og få dem godt klædt på, fordi det er dét vi elsker. For os, er det en succes, når du er glad og synes du har fundet det helt rigtige. Vi kan faktisk ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for os, at du føler dig godt tilpas og at vi gerne vil hjælpe. Hos os, er vi ikke bare sælgere – vi lever selvfølgelig af at sælge tøj, men sætter utrolig stor pris på, at det skal være en god oplevelse for dig og derfor er vi alle engagerede og værner om den gode kundeoplevelse. Dette gælder både i vores fysiske butik og i vores webshop.

Shopping skal være sjovt og skal selvfølgelig kunne gøres når du har tid og mulighed for det, og derfor har vi efter mere end 30 år med fysisk butik valgt at supplere med en webshop og vi glæder os naturligvis til at byde dig indenfor i dette online univers også.  Vi har, efter så mange år i branchen, rigtig mange søde stamkunder i den fysiske butik, hvilket vi sætter stor pris på. Når vi efter så mange år, har valgt at udvide med en webshop også, er det fordi vi ser det som et naturligt supplement til vores kunder - nye som "gamle", som på denne måde kan få et overblik over vores produkter og de brands vi fører. Desuden åbner webshoppen op for nye kunder i resten af landet og alle jer glæder vi os naturligvis også til at byde velkommen. I disse tider, hvor tid er en mangelvare ser vi også webshoppen som et praktisk supplement til vores fysiske butik, så du kan shoppe når du har tid til det – hvilket måske ikke altid er indenfor den fysiske butiks åbningstider. Hos www.kjaerulffcph.dk er der åbent 24-7 og du kan altså shoppe lige præcis når det passer dig. Du kan desuden altid vælge afhentning og så komme ned og hente dine varer i den fysiske butik også.

I en webshop er du naturligvis mere overladt til dig selv- det er vi klar over, men derfor gør vi også et rigtig stort arbejde ud af at lave grundige beskrivelser til hvert produkt, så du får en god fornemmelse for produktet både i forhold til kvalitet, fit og størrelse.  Og du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail shop@kjaerulffcph.dk eller på telefon 35 26 50 50, hvis du har brug for et råd eller yderligere hjælp i forhold til et produkt her på shoppen.

Den fysiske butik åbnede i 1987 på Amager og siden kom der en tøjbutik til på Østerbrogade. Vi har i 2018 valgt at sige farvel til butikken på Amager for at fokusere på butikken på Østerbrogade. Her finder du en stor og velassorteret butik med masser at byde på. Butikken ligger lige i hjertet af København, kun 2 minutter fra den nye Trianglen Metro st. Vi er derfor rigtig glade for at mange af vores trofaste kunder fra Amager nemt og bekvemt kan blive kørt lige til døren med den nye metrolinje. Østerbrogade summer af liv og er en rigtig god shopping-gade og lige i midten af alt dette finder du vores fysiske butik, hvor du naturligvis også kan afhente/returnere varer, som du har bestilt her på webshoppen.

Så om du er mest til online-shopping eller bedre kan lide shopping i en ’rigtig’ butik eller måske en kombination af begge, så glæder vi os til at byde dig indenfor hos Kjærulff. Vi håber du vil kunne lide vores nøje udvalgte sortiment og vi glæder os til at klæde dig godt på…

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password