Hos Kjærulff følger retningslinjerne for indsamling af persondata. Vi indhenter kun persondata i tilfælde, hvor dette er af relevans for os, og vi indhenter kun persondata, hvis dette er relevant for din aktivitet hos os. Persondata er relevante i forbindelse med aktiviteter hos os såsom: Køb af produkter og tilmelding til nyhedsbrev/andre relevante mails.

Dataansvarlig for indsamling, behandling og brugen af dine persondata på www.kjaerulffcph.dk er:

Kjærulff
Østerbrogade 66
2100 København Ø
Email: shop@kjaerulffcph.dk
Telefon: 3526 5050

I forbindelse med indsamlingen af dine persondata overholder vi naturligvis altid de relevante og gældende regler herfor. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi er juridisk forpligtet hertil eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de er blevet indhentet.

Hvilke persondata indhenter vi?

Når du handler på vores webshop Kjærulff skal vi bruge nogle oplysninger i forhold til at kunne levere din pakke. Det drejer sig om navn, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og email samt betalings oplysninger. Disse oplysninger indsamles udelukkende for at vi kan levere pakken til det rette sted, så du modtager de varer, du har bestilt hos os. Vi sender din ordrebekræftelse på email og beder derfor om denne. Hvis der er varer, der er udsolgte ringer vi til dig og giver besked og dette er grunden til vi beder om telefonnummer.

Desuden vil du via email modtage oplysninger om forsendelsen af din pakke.

Hvis du tilmelder dig vore nyhedsbrev bruger vi ligeledes din email.

For at kunne gennemføre et køb på webshoppen beder vi også om dine betalings oplysninger, så vi kan trække pengene for de produkter, du ønsker at købe. Derfor skal du indtaste kontooplysninger ved et køb på webshoppen.

Kjærulff indsamler og behandler således dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger hjemmesiden

- Gennemfører et køb

- Opretter en konto

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev/relevante mails

Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du benytter vores webshop.

Hvorfor indsamler vi dine persondata?:

Grunden til vi indsamler dit navn og adresse i forbindelse med et køb på vores webshop er for at kunne levere det produkt, du har købt hos os. Email indhenter vi for at kunne sende dig din ordrebekræftelse samt leveringsoplysninger. Disse oplysninger bliver slettet 5 år efter du har modtaget din vare.

Hvis du har givet samtykke til at vi må sende dig nyhedsbrev eller andre relevante mails vil din email IKKE automatisk blive slettet før du afmelder dig nyhedsbrevet. Det kan du nemt gøre i bunden af et nyhedsbrev eller mail. I nyhedsbrev eller mail er der altid et link til afmelding.

Ved betaling for din vare indsamler vi navn, dine kortdata og IP-adresse. Oplysninger som indsamles i forbindelse med betalingstransaktion på webshoppen anvendes og gemmes kun til betaling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved betaling vil nogle af dine data, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen såsom købsbeløb og faktureringsinformation blive videregivet til Nets og Bambora, som fungerer som vores betalingssystemer.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondataoplysninger, er det desværre ikke muligt for dig at gennemføre et køb på vores webshop.

Andre modtagere af dine persondata:

Vi videresælger ikke dine persondata til tredjemand eller tredjeland.

Vi har vores hjemmeside hostet hos UnoEuro og betalingssystemer gennem Nets og Bambora og de fungerer som vores databehandlere. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside vil derfor bliver opbevaret hos UnoEuros datacentre.

Vi har databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder de gældende regler om beskyttelse af dine persondataoplysninger.

Dine rettigheder:

Når du registrere dig på vores hjemmeside har du en række rettigheder, som Kjærulff cph til en hver tid vil overholde. Du har ret til at anmode om følgende:

- At få adgang til at få rettet/ændret dine persondata

- At få slettet persondata

Du har ligeledes ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, lige så vel som du har ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighed.

Du kan også til enhver tid sende os en mail på shop@kjaerulffcph.dk hvis du ikke længere ønsker at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af disse.

Oplysninger vedrørende online tvistløsning i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning:

Europa-Kommissionen giver forbrugere mulighed for at løse online tvister i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning på en af deres platforme. Platformen (http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerer som et websted, hvor forbrugere kan forsøge at nå udenretlige forlig vedrørende tvister, der opstår fra online køb og kontrakter til serviceydelser.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password