Tamaris Pumps 1-22425-21

Tamaris Pumps 1-22425-21

479,96 kr.
Inkl. moms

Klassiske sorte Tamaris pumps i stilrent og enkelt design med gode detaljer såsom bløde Touch-it indersåler, der tilpasser sig dine fødder og ANTIshokk teknologi, som sikrer dig stødarbsorberende fodtøj. Desuden sikrer ANTIslide ydersålerne dig et godt og sikkert fodfæste i disse pumps.

Farve: Sort

Fit/Størrelse: Rundet snude/størrelsessvarende, Hæl: 7,5 cm

Materiale: Læder, indersål: synetetisk materiale, ydresål: kunststof

Style: 1-22425-21

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra Tamaris kommer dette par stilfulde og klassiske pumps i rigtig god pasform, som gør dem behagelige at gå i.

Disse sko fra Tamaris har flere af Tamaris´s egne teknologier indbygget i designet. Tamaris går nemlig rigtig meget op i at fodtøj skal være smukt i design, men også være komfortabelt. Derfor har de udviklet dét de kalder ANTIshokk, som er indbygget i hælen. Denne teknologi i skoen giver op til 50% bedre stødarbsorbering end almindelige sko. Dette beskytter både dine led og din rygsøjle. På denne måde kan du holde ud at gå i sko som disse med en hæl på 7,5 cm.

Udover ANTIshokk har skoen også en blød indersål med Touch-it teknologi, som gør at den bløde indersål former sig efter lige præcis dine fødder og yder derved en højere komfort tilpasset til dig.

Skoene er klassiske pumps med en bred blokhæl og som på grund af ANTIslide ydersålen med riller sikrerat du har godt fodfæste på trods af den høje hæl.

Skoen er holdt helt i sort og passer således perfekt til de fleste outfits, hvad enten det er til arbejdsbrug i hverdagen eller til festlige lejligheder.

Et par rigtig gode klassiske højhælede pumps i god kvalitet og med god pasform fra Tamaris.

80060771
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password