FitFlop Lulu Cross Slide Sandal

FitFlop Lulu Cross Slide Sandal

479,96 kr.
Inkl. moms

Super behagelige biomekaniske konstruerede damesandaler i et klassisk og tidløst design fra FitFlop. 

Farve: Sort

Pasform: Almindelig/størrelsessvarende

Materiale: Læder/gummisål

Style: K04-001

FARVE
STØRRELSE
Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

Disse super simple, men utrolig bløde og behagelige damsandaler er naturligvis designet af FitFlop, som siden 2007 har designet biomekanisk fodtøj med langt bedre stødabsorbering end almindelig sko. Desuden med FitFlops unikke teknologi, som blandt andet omfatter microwobbleboard-mellemsålen, som netop denne model er designet med.

Microwobbleboard-mellemsålen giver fantastisk komfort, er stødarbsorberende og fordeler fodens tryk, hvilket giver langt højere komfort og gør at du kan holde ud at have FitFlop fodtøj på hele dagen.

Sandalen her har fået stylenavnet Lulu Cross slide sandal, fordi den som navnet indikerer er designet med et cross-over design. Remmene laver således et kryds henover forfoden. Så du stikker simpelthen bare i disse sandaler og så er du klar. Det er et enkelt og klassisk look, men med et feminint og tidløst udtryk, som gør at du kan bruge dine FitFlop sandaler år efter år.

Sandalerne er i læder og er med superlet sål, som er med slidstærk gummibelægning. Desuden har de sømløs svangkontur som også bidrager til større komfort for dig og dine fødder.

Klassisk og tidløs damesandal i læder med superlet og behagelig mellemsål og gummibelægning for komfort fra FitFlop.

80065364
0 Enhed
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password