• På tilbud!
Tamaris Sneakers 1-23732-24

Tamaris Sneakers 1-23732-24

479,96 kr.
180,01 kr. Spar 299,95 kr.
Inkl. moms

Et par virkelig lækre sneakers i strikket tekstil med bløde gummisåler fra Tamaris. Disse sneakers er virkelig behagelige at have på og findes i farverne White og Light Olive.

Farve: White/ Light Olive

Fit/Størrelse: Rundet snude. Almindelig i størrelsen

Materiale: Tekstil/ydersål: gummi

Style: 1-23732-24

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager
Fra Tamaris kommer disse super lækre og komfortable sneakers. Hvis du først har prøvet et par sneakers fra Tamaris, så ved du hvor gode og behagelige de er at have på. Derfor kan det være svært at undvære, når først er du er blevet bekendt med dette brand.
 
Her er det et par ultra lækre sneakers i serien Fashletics, som er Tamaris\' egen betegnelse for at denne sko kombinerer fashion med athletics. I denne sko får du derfor en kombi af elementer fra begge, så det er en rigtig flot og moderigtig sko samtidig med den er behagelig som en træningssko.
 
Disse gummisko eller sneakers, som vi mest kalder dem nutildags er i 2 flotte farver. Den ene en klassisk hvid og den anden i farven Light Olive, som er en fin lys olivenfarvet nuance. Den hvide sko har små turkise ender på snørebåndene, mens den olivengrønne har samme nuance på snørebåndsenderne.
 
Skoene fra Tamaris er designet i strikket tekstil, som dels giver et let design til skoen, men også gør at de fødder kan ånde i dem. Skoen er designet som en slip-on model med en lille strikket kant ved åbningen, som kn strække sig og gør det nemt for dig at komme ind og ud af skoene. Skoene er pyntet med dekorative snørebånd i henholdsvis hvid eller oliven. Snørebåndene er dog mest til pynt, men du kan starmee skoen en lille smule til med, hvis du har behov for dette.
 
Denne sneakers er meget fleksibel og føles let at have på. Den har en blød indersål, som også gør at du får ekstra komfort og at dine fødder bliver aflastet. Sammen med den fleksible ydre gummisål udgør dette rigtig god komfort for dine fødder.
 
Med fodtøj fra Tamaris får du fodtøj, som dine fødder vil elske. Er det et par gode sneakers du søger, så tag et kig på disse trendy sneakers med ekstra god komfort.
 
 
 
80070428
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password