• Nedsat pris
Tamaris Sneakers 1-23714-24

Tamaris Sneakers 1-23714-24

479,96 kr.
360,01 kr. Spar 119,95 kr.
Inkl. moms

Letvægt sneakers i slip-on design, som gør dem super nemme at få af og på. Disse sneakers er fra Tamaris og fås i farver - Sort, sun og Green 

Farve: Sort/ Sun/ Green

Fit/størrelse: Almindelig i størrelsen, rundet snude

Materiale: Tekstil/ydre gummisål

Style: 1-23714-24

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Sneakers i alle afskygninger er blevet vældig populære og er fodtøj som næsten alle kvinder uanset alder, figur og arbejdstatus bruger.

Sneakers findes i mange forksellige modeler. Her er det en ultra-let model fra Tamaris, som dine fødder med sikkerhed vil nyde godt af.

Skoene er designet som slip-on sneakers, hvilket betyder at du blot kan stikke i dem. Du behøver ikke at binde snørebåndene eller binde dem op, når du skal have skoene af igen. Der er blot en lille kant ved skoens åbning, som er strækbar og felksibel og gør du nemt kan tage dem af og på. Sneakersne har snørebånd, men det er mest som en lille dekorativ detalje og så kan du naturligv stramme dem en smule til, skulle du have behov for dette.

Disse lækre sko er i strikket tekstil på ydersiden, har bløde indlægssåler for ekstra komfort og aflastning for fødderne og har ydre gummisåler. De vejer næsten ingenting og derfor føles din gang let og ubesværet i disse sko.

Disse bløde sneakers fra Tamaris fås i tre farver - en klassisk sort, som altid er pæn og passer godt til alt og så en lidt mere vovet, men super fin gul nuance, som meget passende hedder Sun, da den netop er solgul. Og en virkelig flot mørkegrøn nuance, som også kommer til at passe perfekt til efteråret.

Et par dejlig fleksible og meget komfortable sneakers, som du kan holde ud at have på en hele dag fra Tamaris.

80071119
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password