• Ny
Part Two Temple Dress

Part Two Temple Dress

799,96 kr.
Inkl. moms

En virkelig dejlig forårskjole, hvis fine blomstrede print, man da kun kan blive i godt humør af. Viskose-kjolen her er fra danske Part Two og er med fine detaljer som smock ved ærmerne og flæsedetaljer ved halsudskæringen.

Farve: blå/print mini flower

Fit: løs/lidt stor i størrelsen - ca. en størrelse

Materiale: 100% viskose, foer: 100% polyester

Vask: 30 grader

Style: 30305074

34-46
PART TWO FARVER
Antal
På lager

Denne super søde kjole er fra det danske brand Part Two. Kjolen er i en rigtig fin blå nuance med masser af små hvide blomster på, hvorfor printet netop har fået navnet \'mini flower\'

Kjolen med stylenavnet Temple Dress er en kjole der går til knæet ca. Kjolen har lange ærmer og har smock afslutning ved ærmerne, hvilket både er en rigtig fin detalje, men også er praktisk, hvis du skal smøge ærmerne op.

Part Two-kjolen er i et løst snit, så den passer godt til de fleste kropstyper. Den er designet i to lag - yderst et viskoselag og inderst en aftagelig underkjole. Underkjolen er sat på med to små knapper ved skuldrene, men kan nemt tages af.

En kjole, som er flot både med strømper indenunder i de koldere måneder og også sagtens kan bruges med bare ben og sandaler, når det bliver rigtig sommer.

Temple Dress fra Part Two er med lange ærmer med smock, fin lille flæsekant ved halsen og læg foran. Desuden har kjolen 6 små knapper ned foran og kan derfor også åbnes op, hvis ikke er til kjoler, der går helt op i halsen.

En super fin og feminin kjole, som både kan bruges til hverdag og til fest.

80070510
2 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password