• Ny
Nümph Nuaideen Dress 7220813

Nümph Nuaideen Dress 7220813

559,96 kr.
Inkl. moms

Dejlig sommerfrisk kjole i klare nuancer her fra danske Nümph. En skøn sommerkjole med korte ærmer og et frisk blomstret print i blå og gule nuancer.

Farve: P.Coast

Fit/størrelse: Regular/en anelse stor i størrelsen

Materiale:

Vask: 30 grader

Style: 7220813

 

 

XS-XXL 34-46
NÜMPH FARVER
Antal
På lager

Hvis du kender det danske brand Nümph, så ved du også at de er vilde med farver og flot print. En sammensætning af farver og lækre styles kendetegner Nümph.

Denne superfine kjole er en af nyhederne i Nümphs forårskollektion. En skøn forårskjole i et flot og frisk print med blomster i neongul, hvid og rosa nuancer. På en baggrund i en super flot og klar blå nuance giver det et cool og vovet udtryk. Kjolen har stoplpelukning med små rosa knapper, hvilket giver en rigtig fin kontrast.

Kjolen her har fået stylenavnet NuAideen og er designet i en let kvalitet med et flot blomstret print, som leder tankerne hen på forår.

Sommerkjolen er med korte ærmer med opsmøg, knapper på fronten, skjult lynlås i siden samt en virkelig god pasfrom. Den sidder nemlig til foroven, mens den er løsere i skørtet, hvilket gør at du får talje og en rigtig flot figur. Bestemt en af vores yndlingskjoler på grund af pasformen, som passser rigtig godt til mange figurer.

En super sød og feminin kjole i en rigtig god pasform, som du kan få rigtig meget glæde af både i de varme måneder med bare ben, men også med strømper og cardigan i de koldere måneder.

 

80070669
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password