• På tilbud!
  • 63%
LDS Dress

LDS Dress

1.999,96 kr.
749,96 kr. Spar 1.250,00 kr.
Inkl. moms

Smuk smuk kjole i fit and flare snit fra Joseph Ribkoff. Style 201289 er designet i et kropsnært fit i taljen og går ud i et smukt A-snit forneden. Overdelen er i sort med fine rynkedetaljer i cross-over snit, og underdelen af kjolen er i et smukt print med store pink blomster. Kjolen har en rund halsudskæring med et lille v-snit og går til lige under knæene.

Farve: Black Multi

Fit/Størrelse: Kropsnær i taljen og A-snit forneden/Størrelsessvarende

Materiale: 92% polyester og 8% spandex

Vask: Håndvask

Style: 201289

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager i nogle varianter

Fra Joseph Ribkoff kommer her en super elegant og feminin kjole i fit and flare snit.

Style 201289 er designet i fit and flare snit, hvilket vil sige, at den er kropsnær i livet og går ud i et smukt A-snit forneden. Kjolen er lavet i polyester, som gør den let og blød at have på.

Kjolen har en ærmeløs sort overdel med fine rynkedetaljer i cross-over snit, der giver den et ekstra touch. Overdelen er designet med en rund hasludskæring med et fint lille v-snit. Underdelen af kjolen har det fineste blomsterprint med store pink blomster på sort baggrund. Kjolens fine A-snit har en flagrende effekt og falder virkelig smukt, og kjolen går til lige under knæene.

Denne kjole er den perfekte kjole til bryllupsfester og store fødselsdage, og med det smukke store blomsterprint er du sikker på at skille dig ud.

Style 201289 kjolen til et par sorte stiletter og en sort håndtaske for et smukt og elegant look.

80071108
0 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password