LaCrosse Hampton 2 Gummistøvler

LaCrosse Hampton 2 Gummistøvler

559,96 kr.
Inkl. moms

Disse skønne gummistøvler er vandtætte, skridsikre og i dejlig naturgummi: Gummistøvlerne er fra LaCrosse, som designer 100% lækre og meget solide gummistøvler med god pasform, som gør dem særdeles velgenet til outdoor-typer.

Farve: Navy/popsiscle orange

Størrelse: Normal i størrelsen

Materiale: Naturgummi, Foer: Neopren, Svangstøtte i fiberglas

Style: Hamton II 01296

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Siden 1897 har det amerikanske brand LaCrosse fra byen La Crosse designet solide gummistøvler med masser af komfort. LaCrosse er et mærke, der har specialiseret sig i at designe støvler til mennesker, som elsker naturen og alle dens elementer. Derfor er LaCrosse støvler også kendt og elsket af jægere, vandrerer og andre outdoor-typer, som nyder godt af de lækre støvler og gummistøvler.

LaCrosse gummistøvlerne her er den model LaCrosse selv kalder Hampton 2. Det er en damegummistøvle i en lav model, så nærmere en støvlette. Støvlen er utrolig let, hvilket også er med til at give dig den bevægelsesfrihed, som du har brug for når du er ude at udforske naturen eller haven. Støvlerne er i naturgummi og med foer af neopren for optimal varmeudnyttelse samt minimering af lugtgener.

Støvlerne Hampton har strækpaneler i begge sider, som gør dem nemme at tage af og på. Desuden er støvlen udstyret med to stropper - en fortil og en bagtil, som du kan holde fast i, når du skal have støvlerne af og på. Derudover har støvlernes ydresåler mønster, som gør dem mere skridsikre. Indeni er støvlerne udstyret med såkaldte EVAsåler, som tilpasser sig dine fødder og derfor gør dem mere komfortable at gå med samt sikrer dig god stødabsorbering, hvilket også er vigtigt, når det kommer til fodtøj.

Den lave Hampton-gummistøvle fra LaCrosse er her i farven navy krydret med orange detaljer. Strækpanelerne i siderne er orange og det samme gælder for sålerne under støvlerne samt trækstropperne og logo. Desuden er der en smal sort kant ved åbningen og sort kant hele vejen rundt ved ydersålen. Det er en fiks lille gummistøvle, som du naturligvis kan bruge ude i naturen, men også bruge som accessory til et smart outfit.

OBS: Eftersom disse støvler er designet i naturgummi er det vigtigt at du husker at pleje dem godt. Grundet naturmaterialet, som gummistøvlerne er designet i, er der olier i, som med tiden forsvinder. Dette gør gummiet hårdt og stift. Derfor skal støvlerne plejes med olie beregnet til naturgummi, hvilket vil give dine støvler længere levetid. Så pas godt på dine LaCrosse støvler og husk at få en olie med.

 

 

 

80071261
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password