• Ny
Gerry Twiggy Pant

Gerry Twiggy Pant

639,96 kr.
Inkl. moms

Lækre og cool bukser i flot ecru nuance, med elastikbånd i livet, fra det danske brand Mos Mosh. Disse bukser er virkelig behagelige at have på og så er de samtidig utrolig elegante. Hvis du gerne vil have et flot sæt, er de perfekte sammen med den macthende Beliz Twiggy blazer.

Farve: Ecru

Fit/Størrelse: almindelig/stor i størrelsen

Materiale: 65% polyester, 32% viskose, 3% elastan

Vask: 30 grader

Style: 123590

34-46
MOS MOSH FARVER
Antal
På lager

Hvis du måske skal stå brud her til foråret eller i løbet er sommeren, og gerne vil holde det elegant og casual, er disse skønne Mos Mosh bukser sammen med den matchende blazer jakke Beliz Twiggy bare et hit. Sammen udgør de et super raffineret og elegant sæt.

Bukserne Gerry Twiggy pant fra Mos Mosh kan naturligvis også bruges for sig selv. Der er masser af fine detaljer såsom pressefolder, bæltestropper, pyntelommer bagpå og fake lynlås foran. Alt sammen små detaljer, men som tilsammen skaber et flot og cool look.

Mos Mosh-bukserne har rigtig god pasform og er komfortable at have på, samtidig med at det er et par \'pæne\' bukser. Bukserne er 7/8 lange og er således ikke helt lange, men stumper let, hvilket passer perfekt til de lunere sæsoner. Bukserne har et fladt stykke foran, men der er elastik bagtil, hvilket gør dem nemme at hoppe i. Den lyse ecru farve gør dem eksklusive og elegante og de kan styles på et væld af måder.

Måske er du mest til at sætte en T-shirt og en blazer til eller måske synes du at looket fuldendes med en skjorte til. Uanset hvilket look du går efter, så får du her et par virkelig skønne og sommerlige bukser som kan bruges til mange lejligheder.

80071312
2 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password