Tamaris Sandal 1-28324-24

Tamaris Sandal 1-28324-24

399,96 kr.
Inkl. moms

En rigtig fin sandal i lækker læderkvalitet med god komfort samt fine detaljer såsom blokhæl og spænde fra Tamaris. Sandalerne er med Tamaris´s veludviklede ANTIshokk, ANTIslide og Touch-it teknologier, som sikrer dig sko, der er både stødarbsorberede, skridsikre og med indersåler, der tilpasser sig dine fødders form og derfor yder optimal komfort.

Farve: Cognac

Fit/størrelse: Rundet snude/ Blokhæl 6,5 cm / Lukning med spænde

Materiale: Læder/tekstil

Style: 1-28343-24

 

FARVE
STØRRELSE
Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

Her er det en rigtig elegant og meget feminin sandal med i lækker læderkvalitet fra Tamaris.

Tamaris er kendt og elsket for deres fodtøj til kvinder, som både er stiligt, komfortabelt og altid til fornuftige priser. Alt dette gør sig også gældende for denne sandal-model.

Dette par sko er ikke alene trendy og stilrene. Sandalerne er også meget behagelige at have på. Den brede hæl tilfører skoen elegance samtidig med at går stabilt på den, fordi den er bred. Sandalerne er med Tamaris´s egen ANTIslide og ANTIshokk teknologier, som gør at du går godt og behageligt i skoene. ANTIslide teknoligien gør at du står godt fast i sandalen, mens ANTIshokk-teknologien sikrer en bedre stødarbsorbering, når du går.

Sandalerne har desuden bløde Touch-it-indersåler, som tilpasser sig lige præcis dine fødders facon, hvilket igen medvirker til øget komfort. Sandalernes ydre er i flot cognac-farvet læder og med rem over fordoden og rem bagtil, som lukkes et rundt spænde. En enkelt, men stilren sandale, som passer flot både til kjole og bukser.

Skønne sommersandaler med masser af fine detaljer og god komfort fra Tamaris. Style dem f.eks med en flot sommerkjole - se vores store udvalg i kategorien Kjoler.

80071668
0 Enhed
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password