FitFlop Fino Leaf Sandal

FitFlop Fino Leaf Sandal

559,96 kr.
Inkl. moms

Et par super lækre tå-split sandaler med FitFlops ergonomisk-korrekte microwobbleboard-mellemsål for bedre stødabsorbering og komfort.

Farve: Sort

Pasform: Almindelig/størrelsessvarende

Materiale: Læder

Style: BB7-090

 

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Her er det et par såkaldte Toe-thong sandaler fra FitFlop. Dette betyder egentlig bare at du har remmen mellem tæerne- det vi på dansk kalder tåsplit, ligesom på et par traditionelle klip-klapper.

Men disse sandaler er bestemt noget for sig. Udover at være super fine, så er de nemlig også med det som FitFlop selv kalder microwobbleboard-mellemsål. Det sål som FitFlop har designet. Den er bagt med tre forskellige hårdhedgrader, så du får støtte dér hvor du har behov for det og en blødere sål, dér hvor du har behov for dette. Desuden er disse såler meget mere stødabsorberende end meget andet fodtøj og sålerne fordeler trykket, så dine fødder hele tiden går mest optimalt. Dette gør at du kan have FitFlop sko på en hel dag.

Sandalerne med stylenavnet Fino Leaf sandal er med gummisåler, som gør dem skridsikre og slidstærke.

Disse feminine og super lette sandaler har en rigtig flot detalje i udformningen, som er lavet med lag på lag blade i skind, som ligger hele vejen hen over vristen. Det giver et rigtig fint og elegant udtryk til skoen. Brug sandalerne både til hverdag og til fest.

Et par rigtig flotte og feminine tå-split-sandaler med god komfort og støtte fra FitFlop.

80071716
1 Enhed
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password