Tamaris sandal 1-28343-24

Tamaris sandal 1-28343-24

479,96 kr.
Inkl. moms

Super flot og feminin ruskindssandal med høj blokhæl og flotte detaljer fra Tamaris. Sandalerne er både med Tamaris egen stødarbsorberende ANTIshokk teknologi og bløde Touch-it indersåler, som giver komfort og former sig efter dine fødder samt skridsikre ANTIslide ydersåler for et godt og sikker fodfæste.

Farve: Light Olive

Fit/Størrelse: Rundet snude, Høj blokhæl 7,5 cm. Lukning med spænde

Materiale: Ruskind, Tekstil og sål i kunststof

Style: 1-28343-24

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Disse super flotte sandaler er designet af Tamaris, som efterhånden er et velkendt brand, som mange kvinder har taget til sig.

Det er der også god grund til, for Tamaris designer noget rigtig godt fodtøj i lækkert design kombineret med stor komfort. Det er nemlig en af Tamaris' vigtigeste målsætninger - at designe sko, som er trendy og som samtidig er behagelige at gå i. Derfor har et par sandaler som disse også både ANTIshokk teknologi, hvilket vil sige de er meget stødarbsorberende samt Tamaris´s egne Toch-it indersåler, som er en sål, der tilpasser sig præcis dine fødders form og derfor giver øget komfort. Sidst, men ikke mindst er der ANTIslide ydersåler, som sikrer dig at skoene er skridsikre, så du ikke falder i dem. Alle disse detaljer dør Tamaris-sko til noget helt særligt.

Denne flotte sandal er med en høj blokhæl og spænde ved bagremmen. Den er åben ved hælen og ved tærerne og så er der derud over åbninger ved svangen. Det giver en rigtig flot effekt, da skoen både ligner en sandal, men også en rigtig elegant sko.

Sandalerne er designet i ruskind og har en dekorativ syning ned langs fronten, hvilket giver skoen et lidt råt touch kombineret med skoens elegance. Sandalen er rigtig feminin og elegant og er bestemt flot som festsko. Den vil være utrolig smuk til en elegant festkjole.

Sandalerne fra Tamaris er i en rigtig fin olivengrøn/sandfarvet nuance, som passer perfekt til tidens trend og sæsonens farver.

80071799
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password