Tamaris Sandal 1-28025-24

Tamaris Sandal 1-28025-24

479,96 kr.
Inkl. moms

Et par super elegante og feminine sommersandaler i smukt design med god komfort fra Tamaris. I et par Tamaris-sandaler får du op mod 50% bedre stødabsorbsorbering end i almindelig sko på grund af den veludviklede komfort-teknologi ANTIshokk. De bløde Touc-it indersåler tilpasser sig fødderne og yder derved optimal komfort, mens ANTIslide teknologien gør sandalernes ydersåler skridsikre.

Farve: Cognac

Fit/Størrelse: Rundet snude, Hæl: 7,5 cm./ størrelsessvarende

Materiale: Læder/kunststof

Style: 1-28025-24

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Ved du hvad komfort-teknologi er? Måske ikke, men det gør Tamaris. De har nemlig gjort det til en kunst at designe fodtøj, som er både smukt, men også med god komfort. Og med deres komfort-teknologier såsom ANTIshokk og Touch-it såler er du garanteret glade fødder.

Og glade fødder vil du med sikkerhed få i disse super flotte sandaler med blokhæl, åben hæl og rem med spænde. Skoene er nemlig designet i et virkelig elegant og meget feminint og sommerligt look. Skoene er designet med et smukt mønster med 3 forskellige farver - henholdsvis sort, sandfarvet og cognacfarvet. Disse 3 farver danner et flot mønster ovenpå skoens forfod. Sandalen er overordnet holdt i den mellembruge cognac-nuance, som gør sg rigtig godt til sommerbrune ben.

Det er en åben sandal med åbent ved tæerne og hælen, så de passer perfekt til sol, sommer og bare tæer. I et innovativt look med flotte detaljer og en 7,5 cm. høj blokhæl. Disse flotte sandaler fra Tamaris kan både styles med kjoler, nederdele eller jeans og vil være med til at sætte prikken over iet dit outfit.

Med både ANTIshokk-teknologi i hælen, som virker stødarbsorberende, Touch-it indersåler, som former sig og tilpasser præcis dine fødder samt ANTIslide-teknologi, som gør at du har godt fodfæste, er du sikret et par rigtig gode og behagelige sandaler.

Smuk og elegant sandal i feminint design med komfort-teknologi fra Tamaris. Om sandalerne skal styles med en sommerlig nederdel eller et par cool jeans er op til dig. Tag et kig i kategorierne Underdele og find din favorit at styles dine nye sandaler med.

80071889
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password