Part Two Christel Bluse

Part Two Christel Bluse

639,96 kr.
Inkl. moms

En rigtig smuk og elegant bluse med fine glimmertråde, som giver en rigtig flot effekt. Blusen her er fra Part Two og er i det hele taget fuld af flotte detaljer.

Farve: Blue Heaven

Fit/Størrelse: Løs/en anelse stor i størrelsen

Materiale: 70% viskose, 30% metallisk garn

Vask: 30 grader

Style: 30305111

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Part Two designer lækkert kvalitetstøj til kvinder, som elsker klassiske og tidløs styles og som er vilde med god kvalitet og lækre materialer.

Denne skønne og meget smukke bluse har fået stylenavnet Christel Blouse og er en meget typisk Part Two style med masser af feminine og elegante detaljer. Blusen er med 3/4 lange ærmer og har flæsekant ved både ærmerne og halsudskæringen. Haludskæringen er med nøglehulsåbning og kan bindes med en et lille smalt bånd bindebånd i samme print som blusen. Du kan også sagtens undlade at binde båndet og lade åbningen stå åben.

Blusen har syning henover brystet og bagtil og har desuden lette rynker ved den tværgående syning på ryggen, som giver en fin lille effekt til bagsiden af blusen.

Christel bluse fra Part Two er designet i en utrolig flot klar blå nuance, som Part Two kalder Blue Heaven. Desuden er der små glimmertråde vævet ind i stoffet, som giver blusen et flot mønster og en rigtig fin effekt, som skaber liv til blusen.

Denne overdel fra Part Two er i let transerant materiale. Det er en blanding af viskose og metallisk garn og denne vævede kvalitet med glimmertråde giver blusen et let og luftigt udtryk.

En virkelig smuk bluse med masser af flotte og feminie detaljer i en skønt løst snit. Du kan f.eks. style blusen med nederdel for et feminint og romantisk look eller sætte den sammen med et par jeans for et mere casual look. Om det er til hverdag eller fest, er du bestemt velklædt med denne smukke overdel fra Part Two.

80072159
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password