Part Two Cat Nederdel

Part Two Cat Nederdel

479,96 kr.
Inkl. moms

En virkelig sød og let nederdel i fint blomstret print og med flæse forneden fra danske Part Two. En nederdel, som i den grad bare glæder sig til at det bliver varmt nok til at hoppe i den med bare ben og sandaler.

Farve: Multi Flower Print

Fit/Størrelse: Regular/størrelsessvarende

Materiale: 100% viskose

Vask: 30 grader

Style: 30305181

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Nederdelen her fra danske Part Two er en virkelig feminin og romantisk nederdel i et skøønt blomster print i blå og gyldne nuancer. De store blomster på nederdelen giver den både et sommerlig præg, men også et klassisk og feminint look.

Part Two-nederdelen i det flotte blå blomster-print er med stylenavnet Cat Skirt og er en del af en serie fra Part Two, hvor du både kan få bluse og kjole i samme print. Så hvis du er vild med printet, så skulle du tage et kig på Abira kjole og Celeste bluse, som du også finder i vores sortiment. Nederdelen og blusen er flotte sammen, hvis du godt kan lide et matchende sæt og ellers kan du også sagtens bruge en ensfarvet bluse til nederdelen.

Nederdelen er i 100% viskose og har et glat foer i 100% viskose også. Foret er rigtig rart, fordi det gør så nederdelen glider let og ubesværet, når du bevæger dig og derfor kommer til at sidde pænt.

Nederdelen går til omkring knæet. Den er i et regular snit, så der er ikke meget vidde i skørtet, men den er heller ikke som et pencil skirt. Den er med fast lining og der er lynlås og hægte i den ene side, så den er nem at komme i. Forneden har nederdelen en lille flæsekant, som er en rigtig fin afslutning og giver nederdelen lidt spræl.

En super sød og sommerlig nederdel fra Part Two, som med garanti vil passe fint sammen med et par af vores sommersandaler, som du finder i kategorein sko. Style nederdelen med en ensfarvet T-shirt eller soltop og så er du klar.

80072176
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password