Soyaconcept Isabel 3 Top

Soyaconcept Isabel 3 Top

119,96 kr.
Inkl. moms

Lækker top i en blød blanding af hør og bomuld fra danske Soyaconcept. Toppen Isabel 3 fås i hele 4 flotte farver - hvid, grøn, gul og vinrød, som naturligvis passer til resten af Soyaconcepts øvrige sommerkollektion.

Farve: Hvid/ Grøn/ Gul/ Vinrød

Fit/Størrelse: Regular-let løs/ en anelse stor i størrelsen

Materiale:55% hør, 45% viskose

Vask: 30 grader

Style: 24614

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

De fleste af os ser nok frem til sommer og sol med længsel. Og er du en af dem, som glæder sig til at hoppe i noget uden ærmer, så tag et kig på denne skønne top fra Soyaconcept.

Toppen har fået stylenavnet Isabel 3 og det er altså en skøn top i en blød blanding af hør og viskose, hvilket gør den rigtig god at have i sommer-garderoben, da hør et et naturligt materiale, som er god til at varmeregulere. Så hør er et godt materiale til de rigtig varme dage.

Toppen er forholdvis enkel i designet. Den er i et regular, let løst fit og så er den uden ærmer, men går op i nakken, så du ikke har bar ryg. Sommertoppen Isabel er med V-udskæring og har en lille smal kant både ved halsudskæringen, ærmegabet og i bunden af toppen.

Toppen er vævet i en meget fin tynd vævning, som gør den let transperant og desuden gør helt perfekt til soltop. Toppen kommer i 4 flotte flotte nuancer - klassisk hvid, en støvet grøn, en smuk gul og en rigtig fin vinrød nuance. Alle farverne passer naturligvis til resten af Soyaconcepts øvrige sommerkollektion, så du kan mixe og macthe som du ønsker.

Om du vil matche den med et par søde shorts eller en fin nederdel, er naturligvis helt op til dig. Du finder masser af fine nederdele fra f.eks. Nümph og shorts kan du også finde i vores sortiment både fra bl.a. Soyaconcept og Nümph.

80072191
2 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password