Super fin Rosemunde Skirt 4453 I printet true navy rose print. Her på model sammen med toppen i samme farve fra Rosemunde

Rosemunde Skirt 4453

319,96 kr.
Inkl. moms

Feminin og elegant nederdel med flot flæsedetalje på fronten fra Rosemunde. Denne nederdel er ikke alene smuk, den er også i lækker blød viskose kvalitet, som er blød og behagelig at have på.

Farve: True Navy Rose Print

Fit/Størrelse: Regular/ en anelse lille i størrelsen

Materiale: 92% viskose, 8% elastan

Vask: 30 grader

Style: 4453

FARVE
STØRRELSE
Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

Hvis du leder efter en smuk nederdel med fine detaljer, som samtidig er behagelig at have på og giver dig masser af bevægelsesfrihed, så er denne smukke sag fra danske Rosemunde måske lige det du leder efter.

Denne style her er designet i det meget smukke print, som Rosemunde selv kalder True Navy Rose Print og det beskriver egentlig nuance og print meget godt. For nederdelen er nemlig i en smuk navy blå nuance med et print tegnet med sort. Printet er masser af smukke roser der snor sig ind og ud mellem hinanden og gør printet levende og smukt.

Nederdelen fra Rosemunde er desiget i et regular snit, så den er hverken meget vig eller meget stram, men sådan en mellemting, der sidder let til, men dog en smule løsere forneden. Den er designet sådan, at nederdelen derfor er lidt kortere fortil, dér hvor stoffet krydser ind over hinanden. Det giver en flot effekt.

Rosemunde-nederdelen er designet med et smuk flæse-detalje i den ene side. Flæsen er på kanten af det stofstykke som krydser ind over det andet stykke og derfor falder flæsen ligesom langs kanten og giver en flot effekt, der går hele vejen ned til nederdelens kant.

Eftersom nederdelen er lavet i lækker blød viskose er den virkelig behagelig at have på. Du kan gøre hvad du vil i den og der er masser af bevægelsesfrihed. En nederdel, som du både kan bruge til hverdag og til fest.

Du finder også T-shirten 6396 med samme print i vores sortiment. Så vil du gerne have en top, der matcher, så tag et kig i kategorien overdele. Her finder du også matchende top i ensfarvet True Navy, som også er smuk at sætte til.

Om nederdelen skal styles med sandaler eller høje stilletter er op til dig, men du bliver med garbati glad for denne Rosemunde nederdel med flotte detaljer i blød viskose.

80072231
0 Enhed
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password