Hvide Soyaconcept Lilly 26-B capribukser med 3/4 benlængde

Soyaconcept Lilly 26-B Buks

159,96 kr.
Inkl. moms

Skøn 3/4 lang buks med masser af god stræk i materialet fra danske Soyaconcept. Disse sommerbukser kommer i hele 4 flotte nuancer - sort, hvid, sand og grøn og passer naturligvis ind i Soyaconcepts øvrige sommerkollektion, så du kan mixe og matche.

Farve: Sort/ Hvid/ Sand/ Grøn

Fit/Størrelse: Kropsnær/Størrelsesvarende

Materiale: 70% viskose, 25% polyamid, 5% elastan

Vask: 30 grader

Style: 16692

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Bliv sommer klar med disse dejlige 3/4 lange bukser med masser af strech fra Soyaconcept. Hvis du godt kan lide et par behagelige bukser med masser af stræk, som er lige til at hoppe i, så prøv disse skønne capribukser.

Disse bukser, som man både kan kalde capribukser, piratbukser eller knickers er i bund og grund bare bukser som er 3/4 lange. Men kært barn har mange navne og derfor er der også flere forskellige betegnelser for bukser i netop denne længde.

Capribukserne med stylenavnet Lilly26-B er helt enkle i designet. De er som nævnt med 3/4 lange ben og så er der elastik i liningen, så du hverken skal tænke på at lukke knapper eller lynlåse. Du hopper simpelthen bare i dem. Det bliver ikke meget nemmere. Og så er de super behagelige at have på, da der er masser af stræk i bukserne, som derfor tilpasser sig din kropsform.

Lilly Capribukser fra Soyaconcept er i 70% lækker viskose, som altid er et rigtig dejligt materiale til sommerbrug. Så fyld endelig op med tøj i gode materialer såsom viskose i din sommergarderobe.

Bukserne er helt ensfarvede og der er ikke så meget spræl, men til gengæld, så er pasformen bare helt i orden og derfor sidder disse bukser også rigtig godt og kan nemt styles med enten en soltop, en T-shirt eller en tunika afhængig af din personlige stil.

Find masser af skønne T-shirts fra f.eks. Mos Mosh eller tag et kig på resten af sommerkolletionen fra Soyaconcept og mix og match med de mange flotte soltoppe. Et par af vores rigtige gode sandaler fra enten Tamaris, Fit Flop eller Panama Jack og så er du klar til sol og sommer.

80072322
3 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password