Skøn Soyaconcept MaricaAOP 97 Kjole i flot army grønt paisley print

Soyaconcept MaricaAOP 97 Kjole

199,96 kr.
Inkl. moms

Super lækker lyocell sommerkjole i flot paisley print fra danske Soyaconcept. Denne skønne og virkelig behagelige kjole er slet ikke til at stå for- perfekt til varme sommerdage og i 3 flotte farver.

Farve: Vinrød/ Blå/ Grøn

Fit/Størrelse: Løs/ En anelse stor i størrelsen

Materiale: 93% lyocell, 7% elastan

Vask: 30 grader

Style: 24597

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra danske Soyaconcept kommer denne skønne lette og lækre lyocell-kjole, som er helt perfekt til sommergarderoben.

Denne style har fået navnet Marica Dress og er designet i et enkelt og let snit, som gør den velegnet til alle kropstyper. Om du er lav og rund eller høj og slank, så er denne kjole bare et hit. Den er løs i pasformen og uden ærmer. Den dækker dog fint skuldrene. På kjolens skulder finder du også en lille fin detalje. Kjolen har nemlig små snører ved skuldrene, så du kan snøre stykket ved skulderen sammen og binde en lille sløjfe. Dette gør stykket ved skuldrene en smule smallere. Så hvis du heller vil have have at kjolen dækker litd mere af skulderen, så undlader du blot at stramme bindebåndet. Det er en sød detalje, som lige pifter den enkle kjole op.

Sommerkjolen Marica fra Soyaconcept er designet i det blødeste lyocell. Det vil sige, at materialet er udvundet af træfibre, som typisk kommer fra bæredygtigt skovbrug. På denne måde bliver det altså også en bæredygtig kjole samtidig med at lyocell simpelthen bare er et skønt materiale, som holder sig pænt rigtig længe.

Kjolen går ca til under knæet og den er som nævnt løs i pasformen og sidder derfor ikke til, men hænger blot løst. Men det skønne lyocell falder lidt tungt og gør at kjolen får lidt facon alligevel.

Soyaconcept kjolen er designet i et skønt paisley print, som er blevet meget populært igen. De fine snirkler snor sig og danner flotte mønstre på kjolen. Du kan få kjolen i hele 3 farver, nemlig i en flot skarp blå nuance, en dyb vinrød og en flot armygrøn. Så hvilken er din favorit?

En virkelig lækker sommerkjole i blød lyocell fra Soyaconcept, som passer perfekt til et par af vores sandaler fra f.eks. Tamaris, Fit Flop eller Pananma Jack. Tag et kig i sko-kategorien og bliv inspireret.

 

80072788
2 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password