Letvægt-sneakers med super komfort. Tamaris Sneakers 1/1-23714/24

Tamaris Sneakers 1/1-23714/24

479,96 kr.
Inkl. moms

Lækre letvægt sneakers i slip-on design, som gør dem super nemme at få af og på. De populære sneakers fra Tamaris kommer i et væld af farver og nu kan du også få dem i denne smukke navy blå nuance.

Farve: Navy

Fit/størrelse: En anelse store i størrelsen, rundet snude

Materiale: Tekstil/ydre gummisål

Style: 1-23714-24

FARVE
STØRRELSE
Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

Hvis du er vild med sneakers og synes at det er det perfekte fodtøj til en travl hverdag, så skulle du tage at prøve disse sneakers fra Tamaris- fantastisk behagelige at have på og lækkert design.

Denne sneakers-model 1-237-14 er en ultra-let model fra Tamaris, som dine fødder med garanti vil elske.

Skoene er designet som slip-on sneakers, hvilket betyder at de er ligesom en formstøbt sok og det er derfor bare at stikke fødderne i dem. Kanten ved skoens åbning er strækbar og fleksibel og gør at du uden besvær kan tage dem af og på.

Disse sneakers fra Tamaris er med snørebånd, som du naturligvis kan stramme eller løsne efter behov. Men de er mest en dekorativ detalje, da du sagtens kan komme i skoene uden at binde snørebåndet op.

Tamaris-skoene er i strikket tekstil på ydersiden og har bløde indlægssåler for ekstra komfort og aflastning for fødderne. Indersålen er desuden removable, hvilket vil sige at du kan tage denud, hvis du bruger nogle bestemte indlægssåler selv, som du gerne vil have i skoen. Det er en super smart detalje.

Disse bløde sneakers fra Tamaris er superlette i designet- de vejer næsten ingenting, hvilket gør komforten helt unik. Du kan både bruge dem som almindelige hverdags-sneakers eller du kan bruge dem som sportsko. Skoene hører nemlig til i Tamarais' kategori af sko med navnet Fashletics, hvilket vil sige at de forener fashion med athletic.

Skønne sneakers i let strikket design med enkelte detaljer som det mint-farvede islæt i det strikkede øvre tekstil, som giver en flot effekt. Desuden er skoene med mintgrøn strop både fortil og bagtil. Snærebåndene har fået et lille rødt endestykke og de har hvide ydresåler. Bestemt ikke en kedelig sko, men en super fin sneakers fra Tamaris.

80073257
0 Enhed
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password