Rosemunde Manila Tunika ls 4877

Rosemunde Manila Tunika ls 4877

559,96 kr.
Inkl. moms

Super fin kort tunika eller måske rettere bluse fra danske Rosemunde. En bluse i et let transperant look med et rigtig fint print med masser af små blomster.

Farve: Rose Petit Flower

Fit/Størrelse: Regular/Størrelsessvarende

Materiale: 100% genbrugs-polyester

Vask: 30 grader

Style: 4877

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Rosemunde er kendt og elsket for deres mange feminine og romantiske styles. Rosemunde er lækker luksus i hverdagen.

Denne smukke bluse med lange ærmer og stylenavnet Manila er også en rigtig fin style i bedste Rosemunde stil. Blusen har en lille smule længde, hvorfor Rosemunde kalder det en tunika. Men vi synes den er mere som en bluse. Blusen har små manchetter som en skjorte og ved hver manchet sidder der en lille fin knap med en lille elastik-hægte. Blusen har en lille flæsekant ved halsudskæringen, hvilket er en rigtig fin lille detalje ved blusen, som gør den endnu mere fin og feminin. Ved halsen er der stolpelukning og helt foroven ved flæsen sidder der et bindebånd, som du enten kan slå en lille sløjfe på eller blot lade hænge. Blusen er fin både åbenstående og lukket. I taljen har blusen også et bindebånd, så du kan fremhæve din talje og give blusen lidt figur.

Blusen er i et regulært snit og sidder let løst. Den er transparent, så det er rigtig flot med en af Rosemundes silketoppe i matchende nuancer indenunder. Disse finder du også i vores store sortiment. Blusen er i et fint print, som Rosemunde kalder Rose petit flower. Det er en en brun nuance som danner baggrund for printet og så er blusen prydet med masser af små blomster i rosa, oliven og hvid. Det er super fint og alt afhængig af hvilken farve top du sætter til ser blusen henholdsvis mest rosa eller oliven ud. Så med forskellige farver toppe til er det nemt at danne flere forskellige looks.

Style f.eks. blusen med flotte velourbukser i oliven-grøn nuance fra Rosemunde eller sæt et par sorte eller blå jeans til.

80073372
1 Varer
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password