Mos Mosh Amanda Flower dress

Mos Mosh Amanda Flower dress

959,96 kr.
Inkl. moms

En helt utrolig sød og feminin kjole i et super fint småblomstret print fra danske Mos Mosh. En viskose-kjole med masser af fine detaljer, som gør kjolen helt utrolig fin.

Farve: Duffel Bag

Fit/Størrelse: Regular- løs/ En anelse stor i størrelsen

Materiale:100% viskose

Vask: 30 grader

Style: 134642

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra det danske brand Mos Mosh kommer denne helt igennem skønne kjole i en dejlig blød og vævet viskose-kvalitet, som er en forneøjelse at have på.

Kjolen her har fået stylenavnet Amanda Flower Dress og er netop i et utrolig fint print med masser af små blå og beige blomster på en bund af mørkegrøn. Der er masser af liv og spil i printet, så det er en kjole, som gør sig utrolig godt på.

Alt hvad Mos Mosh designer er altid fuld af masser af fine detaljer, som gør tøj fra dette brand til noget helt unikt og fint. Denne kjole er heller ingen undtagelse. Kjolen går til lige under knæet og er designet i et løst fit, som gør at den falder flot og ubesværet. Kjolen har let forhøjet talje og har små læg foran samt små 6 guldknapper ned langs fronten på den øvre del af kjolen. Den er med rundet halsudskæring og 3/4 lange ærmer, som er med vidde forneden. Langs ærmet er der små læg ligesom på fronten af kjolen. Der er god vidde i skørtet, som har små rynker ved skæringen.

Den lette viskose-kvalitet gør Mos Mosh-kjolen let og luftig og helt perfekt til sensommeren. Style den f.eks. med sneakers for et casual look og dress den op med strømper, en skøn cardigan eller blazer og støvler til efterår og vinter og får det maksimale ud af din kjole. En super skøn viskose-kjole med et virkelig fint og feminin print i dejlige nuancer fra danske Mos Mosh.  

80074125
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password