• På tilbud!
  • 38%
Copenhagen Shoes Molly Suede

Copenhagen Shoes Molly Suede

639,96 kr.
399,96 kr. Spar 240,00 kr.
Inkl. moms

Den fineste loafer i ruskind med nitter i mat sølv fra Copenhagen Shoes. Molly Suede er en loafer med spids snude, en lav hæl og smukke små flade nitter overalt på skoen. Skoen har bløde indersåler af skum og lette gummisåler, som giver super god komfort. En loafer med den perfekte kombination af det feminine og det rå.

Farve: Black & Khaki

Fit/Størrelse: Almindelig pasform/Størrelsessvarende

Materiale: Ruskind

Style: CS2056

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra Copenhagen Shoes kommer her en super fin loafer i ruskind, der kombinerer det feminine og det rå udtryk - en balance Copenhagen Shoes er kendt for at ramme helt perfekt.

Molly Suede loaferen er designet med en lille hæl, som er tilpas lav til, at man kan klare at have skoen på en hel dag og aften, men som er høj nok til at give den ekstra elegance. Skoen har spids snude og de fineste flade små nitter overalt på skoen, der giver den et lettere råt udtryk.

Molly Suede er lavet af lækker blød ruskind og er i farvene Black Suede og Khaki. Loaferen har syet et 4 mm. blødt latex skumlag under indersålerne, der sikrer virkelig god komfort hele dagen. Derudover har Molly Suede en let og bøjelig gummisål, som gør den utrolig behagelig at gå med - også på de længere dage. 

Klassisk for sko fra Copenhagen Shoes er design i virkelig god kvalitet, og det får du også med Molly Suede loaferen. Denne loafer har det enkle skandinaviske udtryk kombineret med smukke detaljer, der får skoen til at skille sig flot ud.

Style den til et par pæne bukser, en kjole eller nederdel. Molly Suede loaferen kan gå til det hele.

80075238
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password