FitFlop Freya Suede Sneakers

FitFlop Freya Suede Sneakers

799,96 kr.
Inkl. moms

Super lækre sporty sneakers med FitFlops ergonomiske microwobbleboard-mellemsål, som sikrer dig komfort og glade fødder.

Farve: Sort/hvid

Pasform: Almindelig/størrelsessvarende

Materiale: Ydre: ruskind/gummisål

Style: W90-001

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra FitFlop kommer disse skønne sneakers, som er designet som en traditionel sneakers med lækre detaljer såsom ruskindsydre og den lidt chunky undersål, som giver den et trendy udtryk.

Et par klassiske sneakers her med lækre detaljer og god komfort. Skoene er med stylenavnet Freya Suede sneskers, som naturligvis henviser til skoens ruskinds-ydre.

Skoene er designet i sort, men har hvide undersåler, som er i tidens trend. Da disse sneakers er fra FitFlop er der selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med den gode komfort. Derfor er fodtøjet her med FitFlops microwobbleboard-mellemsål, som er en sål, der er bagt i 3 forskellige hårdhedsgrader, som gør at trykket bliver perfekt fordelt ved hvert skridt du tager.

Blandingen af det glatte materiale sammen med det let skinnende ruskind giver et let glamorøst look, som gør denne sneakers alt andet end kedelig. Brug den både til hverdag og til fest.

Super komfortabel ruskinds-sneakers med microwobbleboard-mellemsål og slidstærk gummibelagt undersål for komfort og ergonomisk fodfæste fra FitFlop.

80068151
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password