Panama 03 Igloo Travl.

Panama 03 Igloo Travl.

1.399,96 kr.
Inkl. moms

Lækker lammeskindsforet vinterstøvlet fra Panama Jack. Denne støvle er lavet i vandafvisende nappa læder med udtagelig indersål i lammeskindsfor. Støvlen har snørelukning, Panama Jack logo på siden og lammeskind ved skaftets kant. Støvlen har et semi-højt skaft på 18 cm. 

Farve: Napa negro/black

Fit/Størrelse: Almindelig pasform/Størrelsessvarende

Materiale: Nappa læder. For: 100% lammeforing

Style: Panama 03 Igloo Travl.

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

Fra Panama Jack kommer her en super lækker vinterstøvle i læder med den lækreste lammeskindsforing.

Panama 03 Igloo Travl. støvlen er lavet i vandafvisende nappa læder, som gør den ideel til at modstå det danske efterårs- og vintervejr. Den har en lækker foring af 100% lammeskind, som holder dine fødder varme dagen lang. Ydersålen er lavet af skridsikkert gummi og er både holdbar og fleksibel.

Denne lækre støvle er designet i en almindelig pasform med snørelukning, der kan snøres til efter behov, og som gør, at støvlen sidder godt til på foden. Støvlen har lammeskind ved støvleskaftets kant, et diskret Panama Jack logo på siden og et i lyst læder på fronten, fine syningsdetaljer og rundet snude. Sålen er i skridsikkert materiale og giver støvlen et lettere råt look.  

Denne støvle er den perfekte vinterstøvle, som med sit lammeskindsfor og vandafvisende læder holder dine fødder både varme og tørre. Style dem til dine yndlingsjeans med en varm strik, og så er du klar til at gå vinteren i møde.

80068958
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password