LaCrosse Hampton 2 Gummistøvler

LaCrosse Hampton 2 Gummistøvler

599,96 kr.
Inkl. moms

Denne LaCrosse gummistøvle med stylenavnet Hampton II er en en lav ultra-let gummistøvle i naturgummi, som er 100% vandtæt og velegnet til både regn og slud. Her er modellen i det flotte sorte croco-look.

Farve: Croco sort

Størrelse: Normal i størrelsen

Materiale: Naturgummi, Foer: Neopren, Svangstøtte i fiberglas

Style: Hamton II 01278

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

LaCrosse er et amerikansk brand, som siden 1897 har specialiseret sig i at lave solide gummistøvler i naturgummi. LaCrosse gummistøvler er designet i natur-elskerens ånd og er derfor designet så de er holdbare og komfortable. De egner sig særdeles godt til både jagt, vandreture i skoven og havearbejde. Så du ved, at du får en rigtig god gummistøvle med et par LaCrosse støvler.

Ud over alle disse gode kvaliteter, som LaCrosse gummistøvler besidder, så er de også super skønne i designet og meget meget lette. De er designet i naturgummi med 3 mm neopren indvendig.

Støvlerne med stylenavnet Hampton II er en af de vældig populære modeller fra LaCrosse og er en lav gummistøvle med strech-paneller i begge sider, som gør dem lette at få af og på. Desuden har den stropper både bagpå og foran, som du kan tage fat i, når du ksal have gummistøvlerne af og på.

Gummistøvlerne fra LaCrosse er meget slidstærke og du kan derfor få glæde af dem i mange år. De rillede ydersåler er skridsikre, så du står godt fast i gummistøvlerne. Indeni finder du en såkaldt EVA-indersål, som tilpasser sig netop dine fødder og derfor yder en bedre komfort end sædvanlige gummistøvler. Desuden sikrer disse indersåler også at de er mere stødarbsorberende, hvilket er godt for både ryg og led. Neoprenen som støvlerne er foret med, er med til at give varme samt mindsker lugtgener.

LaCrosse gummistøvler er det gode valg hvis du er outdoor-typen, der gerne vil have god komfort og god kvalitet i lækker naturgummi. Og så skader det jo heller ikke, at det er en smart lille sag, som du sagtens bruge til et almindeligt outfit. Denne model er i klassisk sort med strækpaneler i sort. Støvlerne er dog præget med croco-mønster, som giver dem et flot og cool udtryk.

OBS: Husk at det er vigtigt at du plejer dine naturgummistøvler. Tænk på det som et naturligt materiale, ligesom din egen hud, som også kræver fugtighed og pleje for at holde bedre. Naturgummi er fulde af olier og med tiden og ved brug forsvinder disse olie og så bliver gummiet hårdt. Derfor kræver naturgummistøvler pleje løbende. Dette kan forlænge levetiden på dine naturgummistøvler. Så pas godt på dem og køb altid plejede olie med, så du kan have glæde af dine gummistøvler længe.

80071255
1 Varer
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password