Super fin lille håndtaske med flotte oxiderede detaljer. Rosemunde Bag Small B0249

Rosemunde Bag Small B0249

359,96 kr.
Inkl. moms

Super fin lille rund taske med oxiderede detaljer fra det danske brand Rosemunde. Tasken er super fiks og du kan lige have det mest nødvendige med på farten.

NB: Tasken på billedet er med gulddetaljer, men denne er med oxiderede detaljer!!

Farve: BLACK/BLACK OXID

NB: Tasken på billedet er med gulddetaljer, men denne er med oxiderede detaljer!!

Størrelse: Ø 19 cm

Style: B0249

FARVE
STØRRELSE
Antal
På lager

En skøn lille rund taske i et fint og stilrent look fra danske Rosemunde. Rosemunde er nemlig andet og emere end bare tøj. De designer også super fine taske til rigtig gode priser.

Her er det den lille fine dametaske i et rundt look med tilhørende justerbar skulderrem, som du kan bruge både over skulderen eller som crossbody.

Tasken er sort og har oxiderede detaljer såsom emblem med logo på fronten, lynlås og hægter til remmen. Uden på er der en lille lomme, der fylder ca. halvdelen af fronten, mens den indeni har et stort rum samt en lille stiklomme i den ene side.

En smart lille taske i PU-læder, som er et vegansk materiale, som til forveksling ligner læder, men er billigere. Derfor er den lille taske også til en rigtig god pris. PU-læder ser både godt ud og holder længe.

En smart lille taske med masser af anvendelsesmuligheder fra danske Rosemunde. Style den til dit hverdags-outfit eller tag den med til fest.

 

80072933
3 Varer
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password